Predealul a devenit o a doua casa a turistilor care doresc sa-si petreaca cateva zile pline de relaxare, la aer curat de munte.
Aici chiar nu vei avea cum sa te plictisesti, indiferent de anotimp.

Aerul fara praf si alti agenti alergici, bogat in ozon si radiatii ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului sunt principalii factori de cura recomandati in tratamentul neuroasteniei.

Cei trecuti de 50 de ani au nevoie de acest tratament pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale.

De aceea, noi ne-am gandit la o oferta speciala pentru Seniori: 20 sept – 20 dec sau 20 martie- 20 iunie de duminica pana vineri.

Predeal – statiune de odihna, accesibila in toate anotimpurile.

Printre facilitati amintim de o priveliste splendida din curtea si din camerelele Vilei Evergreen, acces usor la centrul orasului, terasa e mare si amenajata cu foisoare si balansoare, acces gratuit la internet si la calculator.

Evident, daca veniti impreuna cu nepotii, acestia au si locuri de joaca atat in interiorul vilei, cat si in exterior.

In tot acest sejur de 6 zile, seniorii pot vizita Manastirea Predeal, Cimitirul Legionar de la Predeal (aflat in spatele Manastirii Predeal), Vila Maresalului Antonescu (situata in zona Cioplea din Predeal), Statuia Eroului poet Mihail Saulescu (situata la intrarea in Predeal dinspre Brasov), Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena (aflata in centrul orasului Predeal) si multe altele.

Cei dragi merita ce este mai bun, iar noi suntem aici sa le oferim.

Dupa ce au investit tot timpul sanatatea si energia asupra copiilor lor, acum este timpul sa se relaxeze intr-un binemeritat sejur la Vila Evergreen.

Vezi si ce alte oferte speciale avem in urmatoarea perioada.

 

 

urs_brun
oferta cazare seniori predeal