Petrecere la Evergreen

Organizam mese festive, petreceri, seri dansante, aniversari pentru grupuri intre 10 si 40 de persoane.

Cu o experienta de peste 15 ani de organizari petreceri, atat pentru copii cat si pentru parinti va putem fi o gazda buna pentru o masa festiva in familie sau cu prietenii, ori o aniversare cu fostii colegi, ori un banchet de absolvire, ori o logodna, botez sau nunta, pentru iubitorii de natura, decor rustic si privelisti montane.

Terasa Evergreen, cu o capacitate de 100 de locuri si Foisorul – Cabanuta – 40 locuri, situate la marginea padurii, au o priveliste de vis catre Muntii Postavaru si Masivul Piatra Mare. Constructiile rustice, cu arhitectura montana, pot fi decorate si amenajate in mod particular, pentru orice tip de eveniment.

 

MASA FESTIVA

Bucatarii nostri iscusiti, pot personaliza meniul, pentru orice cerinta culinara.

Gustarea poate fi rece sau calda, tip bufet, sau servita individual.

Meniul Evergreen contine o gama larga de preparate, garnituri, salate, deserturi, atat cu specific romanesc cat si international.

  • Tariful mesei festive pentru un adult poate varia intre 70 si 150 lei, in functie de complexitatea preparatelor.
  • Tariful unei mese festive pentru copii poate varia intre 35 si 100 lei.

Bauturile pot fi comandate separate, sau pot fi bugetate in cadrul bufetului.

Preparam cocktaliuri delicioase, alcoolice si nonalcoolice.

mese festive gustari

DECORAREA SPATIULUI DE PETRECERE

Putem decora zona in care va avea loc evenimentul, in functie de sugestiile sau dorintele sarbatoritilor.

nunta la terasa evergreen

MUZICA LIVE, KARAOKE

Beneficiem de un sistem audio performant cu statie, boxe, microfon.

Colaboram cu solisti, formatii de muzica usoara, muzica de petrecere, dj, care pot anima si intretine o atmosfera de voie buna. Nu va lipsi dansul, hora si jocul de karaoke.

CARNAVAL, JOCURI SI CONCURSURI, ATELIERE DE CREATIE

Pentru petrecerea distractiva a timpului, pe parcursul evenimentului putem organiza cu carnaval, jocuri de cabana, ateliere de creatie tematice.

Carnaval, atelier Creatie

FOC DE TABARA, FRIGARUI DE BEZELE, PROIECTII

Seara festiva se poate incheia intr-un mod romantic, sub clar de luna, in fata focului de tabara, cu o cana de vin fiert si parfumat. Copiiii se pot indulci cu frigarui caramelizate pe jeratic.

In cadrul aniversarilor, banchetelor, se pot face proiectii cu amintirile frumoase, pe un ecran panoramic, in mijlocul foisorelor.

foc bezele ecran

PETRECERE RUSTICA IN NATURA

Organizari de zile de nastere, petreceri de revedere a prietenilor, rudelor intr-un cadru rustic, cu preparate la protap sau la ceaun dupa retete romanesti.

ceaun protap

NUNTA, BOTEZ, TAIERE DE MOT

Poti organiza o nunta, botez sau taiere de mot, intr-un stil aparate, la marginea padurii de brad, intr-un decor magnific si la un buget redus.

Terasa Evergreen Predeal

TERASA EVERGREEN

Vesnic verde, cu mobilier din lemn masiv, frumos luminat, cu preparate delicioase, frumos decorate, Terasa Evergreen isi asteapta oaspetii.

Terasa Evergreen Predeal