Informatii turistice Predeal

Vila Evergreen se adreseaza atat oaspetilor care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte, cat si firmelor care doresc sa organizeze team building-uri de 20-30 persoane, oferind pe langa cazare la munte, restauratie si servicii turistice de divertisment.

Tot ce aveti nevoie sa stiti despre cazare, mese, distractii. agrement si variante de petrecerea timpului liber.

 

Vila Evergreen ofera cazare de patru stele in statiunea Predeal, judetul Brasov, Romania.

Speram sa gasiti informatii utile atat despre cazarea la munte in vila noastra, cat si despre posibilitatile de petrecere a timpului liber, intr-un mod cat mai placut, atat in saloanele de recreere, curtea si terasele restaurant Evergreen, cat si in Predeal si imprejurimi.
Pentru a va familiariza cu atmosfera calda si prietenoasa cu care ne intampinam oaspetii va invitam sa urmariti filmuletele din sectiunea Video si sa rasfoiti Galeria foto.

In sectiunile De ce Vila Evergreen? si De ce Predealul? speram sa va convingem de ce sa ne alegeti dintr-o multitudine de variante de cazare la hoteluri, vile si pensiuni si de ce sa alegeti statiunea Predeal, de pe Valea Prahovei.
Nu ezitati sa ne sunati daca aveti intrebari, iar daca sunteti grabiti puteti sa faceti rezervari on-line. Daca am fost convingatori, va asteptam cu drag sa ne deveniti oaspeti!

Tarifele de receptie cuprinse intre 170 lei/noapte/persoana de cazare in sezon si 130 lei/noapte/persoana de cazare in extrasezon pot fi negociate in functie de perioada, numarul de persoane si totalitatea serviciilor oferite, putand ajunge pana si la tarife mai mici pentru grupuri de copii sau pensionari.
In sectiunea Oferte speciale sunt prezentate oferte de sezon cu reduceri si gratuitati.
Pe langa descrierea vilei si a curtii cu terasele aferente va prezentam si tipuri de evenimente gazduite in vila Evergreen.

Alte informatii: diverse tarife, meniul restaurantului Evergreen, servicii oferite, locuri recomandate spre vizitare, harti, sporturi ce pot fi practicate in Predeal, previziunea vremii in Predeal, stiri, noutati, festivaluri din zona Brasovului speram sa le gasiti utile si sa va ajute in alegerea perioadei de vizitare a statiunii.

 

 

despre vila evergreen

Mai jos gasiti un filmulet relevant despre Vila Evergreen din Predeal: conditii de cazare in camere Family, ambient, curte si distractii

Totul este foarte aproape de Vila

Tiroliana in curtea Vilei Evergreen in Predeal

Sa nu parasiti Predealul inainte sa vizitati obiectivele turistice de mai jos:

partia calbucet

fun park- trei brazi

Promenada "Polistioaca"

Centrul predealului

in padure la Predeal
bradul_de_la_trei_brazi
teleschi_predeal
predeal_vedere_din_vila_evergreen
foc_tabara_vila_evergreen
Evergreen Trelunet Predeal
Foc de tabara

urmariti in drumetie:

Fauna sălbatică pe cale de dispariție

Ursuleti bruni, vulpi, caprioare, pasari de munte, fluturi intr-un cadru natural protejat de lege.

cabane

Afla aici totul despre cabanele din Predeal si apropiere: Cabana Secuilor, Cabana Susai, Cabana Diham, Cabana Clabucet, Cabana Vanatorilor

calatorii

La pas sau cu bicicleta de munte poti ajunge in locuri frumoase, impadurite sau poinite scaldate de soare

oferte speciale cu reduceri si gratuitati

vezi ofertele zilei!

Analizati toate ofertele speciale de cazare din pachetele de promotii si reduceri de preturi de mai jos si alegeti-o pe cea care va avantajeaza cel mai mult!