ACREDITARE MINISTERUL TURISMULUI

Vila Evergreen – se regaseste in lista unitatilor acreditate de Ministerul Turismului. Serviciile de cazare si mesele pot fi decontate sau pot fi achitate cu carduri de vacanta.

Statiune Predeal
certificat clasificare vila evergreen
Certificat de clasificare Restaurant Evergreen
Camera Family trandafir

Facturi decont ministere

Mai jos este regulamentul de decontare a vacantelor personalului militar si civil din MApN si MAI:

Vila Evergreen face parte din lista actualizată a unităților de turism acreditate de Ministerul Turismului, de unde puteți achiziționa pachete de servicii ( cazare + masă ) , pentru a deconta ulterior pe baza facturilor emise de acestea. De aceste facilitati beneficiaza personalul militar si civil din MApN si MAI incepand cu anul 2018.
– Se deconteaza in limita valorica de 1450 lei.
– Se deconteaza doar pachetele de servicii turistice, care pot cuprinde servicii de cazare, alimentatie publica, transport, tratament balnear, agrement etc
– Unitatile turistice aflate pe teritoriul Romaniei. Agentii economici din turism, trebuie sa fie autorizati de Ministerul Turismului, posesori de licente in turism sau certificate de clasificare.

– Pentru decont se depun la compartimentul financiar-contabil urmatoarele:
a) Factura fiscala, in original;
b) Bonul fiscal/chitanta, in original aferent facturii fiscale;
Se pot anexa la decont una sau mai multe facturi fiscale, bonuri fiscale aferente acestora, emise pe numele beneficiarului de decont.

 In lista de Oferte Speciale sunt pachete turistice cu cazare 3 nopti cu pensiune completa su demipensiune care se incadreaza in suma de 1450 lei, suma acceptata pentru decont.

************************************************************************
Pentru rezervari la Vila Evergreen se achita un avans de 30% pe baza unei facturi de avans intocmita in momentul transmiterii documentului de plata.
La finalul sejurului se emite factura finala pentru toate serviciile turistice realizate si se storneaza valoarea avansului.
************************************************************************
Valoarea serviciilor turistice poate fi platita si cu vouchere de vacanta, card de vacanta – de la toate firmele emitente.
balcon vila evergreen
vila evergreen vedere din avion
card vacanta