Din seria cu ce ne rasfatam clientii la Vila Evergreen (pe langa tiroliana, focuri de tabara, karaoke pe terasa, locuri de joaca pentru copii, sali de conferinte sau recreere, terenuri de sport, camere spatioase si moderne si multe, multe altele), astazi va aratam ceva din preparatele sanatoase si delicioase intalnite in meniul Vilei Evergreen.

Gatim rapid, sanatos si gustos pentru clientii nostri

La Vila Evergreen oferim clientilor si o alta experienta culinara (pe langa cea traditionala) – cea asiatica. Toate mancarurile sunt preparate in tigaia WOK – unul dintre cele mai sanatoase moduri de gatit: rapid, la foc intens pentru a retine gustul, proprietatile si culoarea alimentelor.

Bucatarii nostri au deprins rapid toate aceste tehnici de gatit, in acest minunat vas pentru a satisface toate preferintele dumneavoastra si, bineinteles, pentru ca voi sa incercati cele mai gustoase si mai proaspete preparate asiatice, avand o experienta de neuitat la noi.

Arta culinara chinezeasca este cu siguranta una dintre cele mai interesante din lume, de aceea restaurantul nostru se ridica la asteptarile clientilor nostri.

Credem mult in mancarea bio, in calitatea si prospetimea ingredientelor, in mancarea simpla, dar si in complexitatea gustului.

Mai jos aveti o poza din meniul nostru, intalnind preparate sanatoase cu legume proaspete – trase in tigaie cu orez sau noodels.

Va lasam cu pofta si dorinta de a ne trece pragul in urmatoarea perioada!

somon cu muguri de ridiche rosie