Oferta 3 nopti plus 1 GRATIS!
Valabil pana la data de  20 octombrie 2022

Sejururile de 5 nopti cu demipensiune includ CAZAREA 1 noapte GRATIS!

GRATIS Cazarea nepotilor, in camera cu bunicii !
(se exclud perioadele cu sarbatori, zile libere si alte pachete turistice din sectiunea Oferte Speciale)

Oferta pentru seniori se adreseaza persoanelor peste 50 ani, iubitori de munte, dornici de a petrece cateva zile relaxante intr-un decor ruginiu, de toamna.

In Predeal puteti petrece o vacanta activa impreuna cu nepotii dumneavoastra. Promenada de-a lungul paraului pe Polistoaca, traseele montane usor accesibile si cu copii catre Cabana Poiana Secuilor, Parcul de aventura din poienita de la Trei Brazi si distractiile din curtea Vilei Evergreen: trambulina de sarituri, tiroliana, balansoarele, trenuletul- traseu de catarare, terenul de sport, sunt atractii iubite de bunicii cu nepoti de toate varstele.

La Vila Evergreen camerele au pe langa patul matrimonial lat de 180 cm si o canapea dubla extensibila, deci pot gazdui si nepoti, pe langa bunici. Cazarea copiilor in camera cu seniorii este GRATUITA!

Meniul restaurantului Evergreen include preparate traditionale romanesti. La cerere putem gati de regim, fara sare, grasimi sau anumiti alergeni.

Vila Evergreen este atestata de Ministerul Turismului, sejururile pot fi decontate legal si pot fi achitate cu Tichete sau Carduri de vacanta!

 

Ideal pentru familii cu copii!
GRATUIT: cazarea copiilor in camera cu parintii!
Meniul restaurantului include si preparate adecvate copiilor mici!

GRATIS: loc de joaca pt. copii in vila si in curte, teren fotbal/ volei, tiroliana, trambulina de sarituri, internet wireless, parcare supravegheata

 

Rezervarile sunt valabile numai in cazul platii unui avans de 30%

REZERVARI:

E-mail: office@vilaevergreen.ro 
preferabil e-mail, raspundem prompt!!!  

TEL: 0721.23.62.93

Web: www.vilaevergreen.ro

Toamna la Vila Evergreen

Ce facem toamna in Predeal?