Perioadele cele mai propice pentru organizarea unui teambuilding sunt primavara si toamna – mai exact acum, la inceput de septembrie – octombrie.

Companiile care ofera angajatilor posibilitatea si incantarea de a participa la un teambuilding sunt de fel firme ce investesc mult in angajatii lor, sub mai multe forme: cursuri, prezentari, seminarii, dar niciodata nu strica putina distractie si voie buna.

Vrem sa venim in intampinarea acestora cu o oferta de Team Building, valabil de duminica pana vineri, ideala pentru 20-24 persoane.

In ceea ce priveste cazarea:

– in camera dubla cu demipensiune, pretul e de 99 lei/zi de participant,

– inchiriere pentru toata vila: 10 camere duble + GRATUIT 2 camere single.

– calculand pentru 22 de participanti, totalul ar fi de 1980 lei (demipensiune).

Ce contine programul de teambuilding:

Evenimentele incluse intr-un program de teambuilding sunt foarte diversificate.

Teambuildingurile organizate la noi la Vila Evergreen contin adesea activitati outdoor care implica diverse sporturi (de exemplu, tiroliana care e chiar la noi din curte), precum si jocuri pe echipe in sali special amenajate: sala de conferinte/ de cursuri, altele cu internet si cu dotarile necesare.

Evident, accesul este gratuit la toate acestea.

Toamna – sezonul perfect pentru organizarea teambuilding-urilor in Predeal:

Focul de tabara nu poate lipsi, se pot prepara gratare in curte, mese tip picnic, se pot organiza seri distractive si chiar dansante, la fel si karaoke (Karaoke cu heliu, o distractie de neuitat pentru angajatii stresati). 🙂

La Vila Evergreen gasiti o curte mare cu priveliste splendida, cu acces usor in centrul orasului Brasov, pe terasa nostra avem si wireless, butonad telefonul sau laptopul direct din foisor sau balansoar.

De asemenea, puteti beneficia de reduceri pentru traseele de aventura, tiroliana, inchirieri ATV-uri… si e de preferat sa organizati teambuildingul inainte sa se schimbe ora (ultimul weekend din octombrie).

Garantam cateva zile de vis, in compania unui pahar de vin si a multor colegi veseli, cu glume in program.

Alegeti o destinatie unde mancarea in sine este o experienta si nu veti regreta, avand si un personal tanar si flexibil. Va asteptam la Vila Evergreen, avand mai multe oferte.

ps: Nu uitati ca teambuildingul in sine trebuie sa fie o experienta din toate punctele de vedere!

atv_predeal_forestier