TREASURE HUNT PREDEAL

Te asteptam la Vila Evergreen cu un joc palpitant, in care copiii, cu ajutorul parintilor, isi exerseaza spiritul de observatie si logica intr-o insiruire de indicii, care-i conduc catre indeplinirea unei misiuni de cautare a comorilor ascunse.

Copil treasure hunt la Evergreen


Treasure Hunt la Evergreen Predeal este organizat in aer liber si este dedicat copiilor si tinerilor, dar si adultilor dornici de aventura si amuzament.  Timp de aproximativ o ora si jumatate, va invitam sa incercati un joc clasic si sa uitati de telefoane, tablete si alte dispozitive electronice.
Jocul este nu numai distractiv ci si benefic pentru participanti. Jucatorii vor descoperi valoarea lucrului in echipa si dinamica rezolvarii impreuna a diverselor probleme de logica si orientare in teren. Cautarea indiciilor implica miscare in aer liber iar problemele de enigmistica dezvolta perspicacitatea, memoria si atentia la detalii. Comunicarea, colaborarea, gandirea “outside the box” si adaptarea din mers la diverse situatii sunt elemente esentiale intr-o echipa formata din jucatori care de cele mai multe ori nu s-au cunoscut in prealabil.
Legenda spune ca in trecut, undeva pe actuala locatie a Vilei Evergreen, mai multe comori au fost ascunse pentru a fi ferite din calea cotropitorilor si de vitregiile istoriei. Misiunea temerarilor participanti la aventura este sa descifreze coduri si enigme pentru a avansa in joc si a atinge telul final: regasirea acestor artefacte. Daca reusesc sa parcurga cu succes toti pasii misiunii, jucatorii vor fi bineinteles rasplatiti.
“Locatia urmatorului indiciu se afla in raspunsul la ghicitoarea de mai jos: ...”  
“Pentru a obtine inca o cifra din codul secret,  trebuie sa scazi x din y si sa aduni z reprezentand numarul total de …”
“Urmatorul indiciu se afla in locul indicat prin rezolvarea labirintului atasat …”

Daca esti pregatit sa te confrunti cu acest gen de provocari,  daca i-ai invidiat vreodata pe Sherlock Holmes,  Indiana Jones sau The Avenegers,  atunci ai ocazia sa imbraci haina de detectiv abil si explorator neinfricat si sa te lasi cuprins de frenezia cautarii si bucuria jocului.  Indiferent de conditiile meteo.

Sa inceapa Treasure Hunt !   
PS: In curand si o varianta pentru imprejurimi / Predeal instrumente treasure hunt predeal
Va invitam la joc!

5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!