Savurati un ceai sanatos la Terasa Evergreen!
Astazi vrem sa va spunem povestea cimbrisorului de munte, planta care creste, in mod natural, chiar in curtea Vilei Evergreen si este folosit in bucataria noastra pentru aromatizarea fripturilor, prepararea sosurilor, a painii, supelor, salatelor si sucurilor din fructe.
Da asadar un gust aparte fripturilor din carne de vita, tocane, preparate din vanat, sos de vin rosu… trebuie sa le degustati!

Aceasta planta miraculoasa este una dintre cele mai energizante ierburi din tinuturile Mediteranei.

Numele cimbrisorului este de origine greceasca si ne arata ce influente subtile are această “iarba a duhului” asupra sufletului, asupra trupului si asupra mintii.

Trupul ni se umple de viata, de forta si de vigoare. Inimii ne daruieste curaj, barbatie, insufletire, inflacarare si elan. Cat priveste mintea, cimbrisorul o face vigilenta si o intareste in lupta cu incordarea si cu presiunea psihica.

Se mai spune ca cine bea dimineata, in loc de cafea, o ceasca de ceai de cimbrisor va resimti curand efectul sau binefacator: o prospetime a spiritului si o stare generala foarte buna!!

Asadar, cimbrisorul aduce un strop de dragoste in fiecare din preparatele pe care le puteti gasi in meniul Vila Evergreen.

Va asteptam la noi sa va bucurati de mancaruri condimentate savuros!