Vila Evergreen - se regaseste in lista unitatilor acreditate de Ministerul Turismului

Mai jos este regulamentul de decontare a vacantelor personalului militar si civil din MApN si MAI:

Lista actualizată a unităților de turism acreditate de Ministerul Turismului, de unde puteți achiziționa pachete de servicii ( cazare + masă ) , pentru a deconta ulterior pe baza facturilor emise de acestea. De aceste facilitati beneficiaza personalul militar si civil din MApN si MAI in anul 2018.
- Se deconteaza in limita valorica de 1450 lei.
- Se deconteaza doar pachetele de servicii turistice, care pot cuprinde servicii de cazare, alimentatie publica, transport, tratament balnear, agrement etc
- Unitatile turistice aflate pe teritoriul Romaniei. Agentii economici din turism, trebuie sa fie autorizati de Ministerul Turismului, posesori de licente in turism sau certificate de clasificare.
- Se deconteaza pana la data de 30 noiembrie 2018.
- Pentru decont se depun la compartimentul financiar-contabil urmatoarele:
a) Factura fiscala, in original;
b) Bonul fiscal/chitanta, in original aferent facturii fiscale;
Se pot anexa la decont una sau mai multe facturi fiscale, bonuri fiscale aferente acestora, emise pe numele beneficiarului de decont.

************************************************************************
Pentru rezervari la Vila Evergreen se achita un avans de 30% pe baza unei facturi de avans intocmita in momentul transmiterii documentului de plata.
La finalul sejurului se emite factura finala pentru toate serviciile turistice realizate si se storneaza valoarea avansului.

************************************************************************
Valoarea serviciilor turistice poate fi platita si cu vouchere de vacanta, card de vacanta - de la toate firmele emitente.5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!