Vila Evergreen - se regaseste in lista unitatilor acreditate de Ministerul Turismului

Mai jos este regulamentul de decontare a vacantelor personalului militar si civil din MApN si MAI:

Lista actualizată a unităților de turism acreditate de Ministerul Turismului, de unde puteți achiziționa pachete de servicii ( cazare + masă ) , pentru a deconta ulterior pe baza facturilor emise de acestea. De aceste facilitati beneficiaza personalul militar si civil din MApN si MAI in anul 2018.
- Se deconteaza in limita valorica de 1450 lei.
- Se deconteaza doar pachetele de servicii turistice, care pot cuprinde servicii de cazare, alimentatie publica, transport, tratament balnear, agrement etc
- Unitatile turistice aflate pe teritoriul Romaniei. Agentii economici din turism, trebuie sa fie autorizati de Ministerul Turismului, posesori de licente in turism sau certificate de clasificare.
- Se deconteaza pana la data de 30 noiembrie 2018.
- Pentru decont se depun la compartimentul financiar-contabil urmatoarele:
a) Factura fiscala, in original;
b) Bonul fiscal/chitanta, in original aferent facturii fiscale;
Se pot anexa la decont una sau mai multe facturi fiscale, bonuri fiscale aferente acestora, emise pe numele beneficiarului de decont.

Pentru rezervari la Vila Evergreen se achita un avans de 30% pe baza unei facturi de avans intocminta in momentul transmiterii documentului de plata.
La finalul sejurului se emite factura finala pentru toate serviciile turistice realizate si se storneaza valoarea avansului.

Valoarea serviciilor turistice poate fi platita si cu tichete de vacanta.5% reducrere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducrere la cazare!