Vacanta la munte pentru familii cu copii

Zonele amenajate special pentru cei mici transforma Vila Evergreen din Predeal in locul preferat de familiile cu copii pentru petrecerea vacantelor la munte.

Curtea vilei Evergreen este amenajata ca un parc de recreere si distractie.
Balansoare din lemn pentru adulti si copii, leagane, foisoare de odihna si servit masa, spatiu protejat cu gardulet continand casute, ansamblu de joaca cu tobogane si loc de catarare, masinute si tractorase pentru copii prescolari, trambulina pentru sarituri si teren de fotbal sau volei cu gazon, nocturna, imprejmuit - sunt amplasate in jurul vilei Evergreen pe o suprafata de peste 2000 metri patrati.
Curte vila Evergreen   Loc de joaca curte Vila Evergreen Predeal

Fun Park-ul deschis pe poienita de langa Cabana Trei Brazi este locul ideal de agrement in aer curat al familiilor cu copii, atat vara cat si iarna.
Vara se pot practica trasee 14 trasee de catarare prin copaci, tiroliana, tragere la tinta cu arcul, tubbing - adica alunecare cu colacul pe un traseu prestabilit, trambulina de sarituri, mini Atv-uri.
Iarna, Fun Park-ul se transforma in Snow Park.
Tubbing-ul pe zapada, baby lift pentru initiere in schi sau snowboard pe o panta ideala pentru incepatori,  snowmobile pentru juniori si damburi speciale pentru sanius - sunt atractii irezistbile pentru cei mici.
Snow parak Predeal

Familiile cazate la vila Evergreen beneficiaza de 10% Reducere la tarifele Fun Park !

Partiile de ski Clabucet usor accesibile sunt bine intretinute.

Atat parintii cat si copii se pot inscrie in programe organizate de scolarizare si perfectionare de schi si snowboarding. Partii si pante pentru sanius sau alunecarea pe punga sunt la tot pasul in Predeal.
Anumite trasee montane in Predeal, cum ar fi drumul pana la Cabana Trei Brazi, Cabana Secuilor sau pana la Cabana Clabucet sunt usoare si pot fi practicate vara la toate varstele.
Ski copii in Predeal

La numai 20 km distanta de Predeal, la intrarea in Brasov este amplasat cel mai mare parc de agrement: Aventura Park, Gradina Zoologica si Aqua Park - unde familiile pot petrece cateva ore in aer curat.

Parcuri din Brasov
 
Aqua Park Brasov
Smile Aqua Park Brasov este cel mai mare parc acvatic din Romania cu o suprafata de aproximativ 4 ha. Aici se afla cele mai inalte tobogane din tara si cea mai inalta multipista.
Adresa: Str. Prunului (fost strand Noua), 500322, Brasov (intrarea in Brasov dinspre Predeal-pe partea stanga)
Tel: +40758.038.832; +40724.333.326
Aqua Park Brasov   Aqua Park Brasov

Aventura Park Brasov

Parcul de aventura este o activitate sportiva in aer liber, un mod placut de a petrece timpul liber cu familia si prietenii. Parcul dispune de 8 trasee de dificultate progresiva, fiecare participant primeste un material de securitate cu 2 carabiniere care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.
Adresa: Cartier Noua, zona lac Noua, langa Zoo - str. Paltinului
Tel: +40755.085.555
Website: www.parc-aventura.ro


Aventura Park Brasov   Aventura Parak Brasov
Gradina Zoologica
Situata in cartierul Noua,aflat in marginea de sud-est a Brasovului, gradina zoologica se afla in mijlocul unei paduri.
Desi amenajarea nu este una la un standard foarte inalt, animelele salbatice sunt foarte bine ingrijite iar locul este linistit si potrivit pentru plimbare, citit sau meditat.
Adresa: str. Brazilor, nr. 1 - Cartier Noua
Telefon: +40268.337.787
Zoo Brasov   Zoo Brasov
Parcul de sub Tampa
Adresa: Aleea Tiberiu Brediceanu

Parcul de sub Tampa

Parcul Trandafirilor
Parcul Trandafirilor este situat la intrarea in cartierul Valea Cetatii (Racadau). In parc a fost instalata statuia lui Ytzac Rabin, fost ministru al Israelului, laureat al premiului Nobel pentru Pace.
Adresa: Intrarea in cartierul Racadau, Brasov

Parcul Trandafirilor Brasov

5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!