Cazarea ideala pentru NEVERSEA 2021

Oferim cazare pentru 6-8 persoane in Apartament Evergreen Vlas, situat la 15 minute de mers pe jos pana la Festivalul NEVERSEA 2021, cel mai mare festival de muzica  de pe litoralul Marii Negre.

Harta Festival Neversea

Situat la intrarea dinspre Constanta, pe Bulevardul Mamaia, in Complexul turistic Sveti Vlas, Apartamentul Evergreen Vlas, din sudul statiunii Mamaia, poate gazdui 6-8 persoane pe perioada celui mai mare festival de muzica electronica ce se va tine in Constanta, pe plaja de Nord a orasului.
Avantajul cazarii in Apartamentul Evergreen Vlas este faptul ca se poate ajunge pe jos, in 10-15 minute de plimbare, paralel cu tarmul Marii Negre, pana la plaja unde se va tine festivalul. Deci oaspetii nu vor fi nevoiti sa caute loc de parcare sau taxi pentru a ajunge la concerte.

Apartament Evergreen Vlas cu 3 dormitoare, 2 bai, living cu bucatarie, acces la piscina

Aflat la a treia editie, festivalul Neversea a devenit deja celebru, iar biletele de acces si cazarea in zona, pe perioada desfasurarii concertelor, se epuizeaza cu cateva luni inainte.
Deci, va recomandam sa faceti rezervari din timp!

Rezervari: telefon +40 721 236 293

 office@vilaevergreen.ro


Festival Neversea 2018

In 2018 au fost invitati cantareti renumiti si indragiti de tineret, care ocupa locuri fruntase in topurile muzicale internationale: Hardwell, John Newman, Axwell and Ingrosso, The Script, Alan Walker si altii.

Cantareti Neversea 2018


Neversea Constanta 2018

Distractie la maxim, muzica buna, selfie cu prietenii, concerte, plaja, mare, baie, piscina- toate in 7 nopti la Mamaia, in perioada Festivalului Neversea 4-7 iulie!

Neversea concerte 2018

Festivalul se tine chiar pe plaja de nord a orasului  Constanta!Orasul Constanta, unul dintre cele mai vechi orase din tara, are multe obiective turistice care merita sa fie vizitate. Accesand link-ul de mai jos vedeti propunera noastra si cateva poze recente ale actualelor atractii:


Va asteptam cu drag la Ap. Evergreen Mamaia!


5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!