Conditii cazare vila Predeal Evergreen

Motive pentru a alege Vila Evergreen din Predeal ca loc de cazare in week-end sau pentru o vacanta la munte.

Vila Evergreen Predeal

Acces facil: vila Evergreen este amplasata la doar 2 minute de DN1, la doar 3 minute de gara din Predeal si la 1 ora si 45 minute de Aeroportul Henry Coanda - cu masina pe drum asfaltat.

Confort de 4 stele (****)
: Vila Evergreen are dotari si ofera servicii de patru stele practicand tarife accesibile si oferind tot timpul anului pachete speciale atractive cu reduceri.

Amplasarea intr-o zona frumoasa putin poluata
la marginea padurii de brad, intr-o zona linistita - fiind locul ideal pentru incarcarea cu energii pozitive, refacere si odihna.

Zona Trei Brazi este o zona noua, aerisita, sistematizata, cu multe spatii verzi, constructiile noi, ingrite si cochete, frumos decorate duc cu gandul la pensiunile austriece.

Personalul tanar, motivat, entuziat, cu studii de specialitate asigura o atmosfera destinsa si prietenoasa.

Capacitati de productie culinara proprie si oferirea unui meniu variat in restaurantul propriu interior si la terasele de vara.

Curte mare frumos amenajata cu foisore, leagane si locuri de relaxare si teren de sport cu gazon.


Dotari de interes: locuri de joaca interioare si exterioare, sali de recreere, sala de conferinte, scolarizari, intalniri, sala de internet.

Vila ideala pentru familii cu copii:
Camerele spatioase sunt dotate cu canapele extensibile cu 1,2 locuri.

Oferte speciale cu cazarea gratuita a copiilor in camera cu parintii, meniuri speciale pentru copii si anumite meniuri gratuite, organizarea de petreceri pentru copii si cu antrenarea parintilor doritori, curte mare si locuri de joaca.

Conducere vilei este vizionara
si deschisa catre informare in spiritul adaptarii celor mai bune tehnici si strategii de management si marketing.

Fiind o unitate mica cu acces la informatie are o buna capacitate de orientare si adaptare rapida la cerinte noi si schimbari, in spiritul satisfacerii rapide a cererilor oaspetilor.

Dotari tehnologice foarte bune care duc la promptitudinea servirii oaspetilor. De exemplu butoanele wireless de apel al ospatarilor la mese, tablete wireless de preluare rapida a comenzilor, sistem integrat de gestiune, contabilitate si evidenta hoteliera a rezervarilor.


5% reducrere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducrere la cazare!