Zilele orasului Sinaia 2013

Zilele orasului Sinaia 2013

Zilele orasului Sinaia

Festivalul Sianaia Forever a avut loc si anul acesta in perioada 27-29 septembrie 2013.

Ca in fiecare toamna, primaraia orasului a organizat acest eveniment in ultimul week-end din luna septembrie. Se clebreaza atat orasul cat si venirea toamnei, abundenta recoltei si a productiei de bere si vin.

Sinaia Terase targ   Sinaia Forever 2013

Sambata seara a avut loc in parcul din fata Cazinoului Sinaia un concert de muzica la care invitati speciali au fost: trupa Vama, formatia Holograf, Bere Gratis, Smiley si Andra.

Alte atractii au fost tarabele pline cu dulciuri, suveniruri, precum si traditionalele terase restaurant cu gratre si mancaruri traditionale.


Cazino Sinaia Valea Prahovei  Balon Orange la Sinaia Valea Prahovei


Nelipsitl la evenimente balon Orange a fost la mare cautare, alaturi de alte jocuri de divertisment, tiroliene si trambuline de sarit, caruseluri pentru copii.

Ca si anii trecuti, Cazinoul Sinaia- cladire istorica ce gazduieste opere de arta a avut portile deschise pentru vizitatori.


Oaspetii vilei Evergreen din Predeal au putut alege intre a vizita Festivalul de la Sinaia, sau Ravasitul Oilor din Bran – serbare munteneasca, ce a avut loc in aceeasi perioada.

Nelipsite de la cele 2 evenimente au fost mascotele vilei Evergreen: Rila Iepurila si Soricelul Mickey - care au impartit materiale promotionale si invitatii - turistilor amatori.
 

Mascote Vila Evergreen la Sinaia
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!