Personal vila Predeal

O echipa de patru stele: personalul vilei Evergreen Predeal.

Personalul tanar si prietenos, dornic sa satisfaca in orice moment cerinte complexe, ofera servicii de calitate si transforma vila Evergreen in locul ideal pentru acumularea de energii pozitive prin recreere, sport si distractie.

Personal vila Predeal Evergreen Personal cazare vila

Echipa Evergreen animeaza cu succes atat petrecerile pentru copii cat si evenimentele pe care oaspetii le petrec in vila.

Numele vilei "Evergreen" provine din "Dezvoltarea durabila corespunde cerintelor prezentului fara sa compromita posibilitatile generatiilor viitoare de a-si satisface propriile necesitati" - Comisia Natiunilor Unite pentru Mediul Inconjurator si Dezvoltare.


Echipa Evergreen face eforturi sustinute pentru a-si integra strategia de dezvoltare pe termen lung fara a influenta armonia mediului inconjurator.

Prezentul si viitorul se imbina in filozofia de afaceri gandita de echipa manageriala.

Reducerea poluarii si a consumului de energie si materii reprezinta o prioritate pentru noi, in efortul de a minimiza impactul asupra mediului inconjurator si pastrarea lui in conditii optime pentru generatiile urmatoare.

Team building Predeal

Organizare activitati de team building la munte pentru firme si companii.

Vila Evergreen este potrivita pentru organizarea de team building-uri, training-uri, meeting-uri, sedinte sau seminarii - pentru grupuri de 20 - 30 de persoane.

Reduceri si facilitati pentru grupuri:
- GRATUIT :  utilizarea videoproiectoarelor si proiectiilor tip Cinematograf de pe terasa Evergreen
 -  Reduceri substantiale la tarifele de cazare in timpul saptamanii toamna si primavara.
 -  Meniuri restaurant adaptate la cerintele grupului.
 - GRATUIT: Organizare focuri de tabara, seri distractive, mese tip picnic, karaoke
 - GRATUIT:  utilizarea terenului de fotabal / volei, ziua sau in nocturna
 -  Reducere 10% in parcul de aventura: FUN PARK si SNOW PARK - Trei Brazi;
 -  Reduceri pentru inchirieri ATV-uri si biciclete;
 -  Reduceri pentru cursuri de schi si snowboard.
 

Organizari de mese tip picnic in curte


Vila Evergreen organizeaza seri traditionale romanesti  cu muzica populara,  dansuri si preparate "ca la stana": bulz rotund pe jaratic, tochituri si tocanite gatite la ceaun in prezenta oaspetilor. Vinul fiert si muzica buna confera un farmec aparte serilor petrecute in fata focului de tabara.
Bulz la gratar curte vila   Ceaun in curte vila   Foc de tabara si friptura la protap

Organizari de mese festive, seri dansante, karaoke
Atat in restaurantul interior cat si la Terasa Evergreen se poate servi o gama variata de preparate atent gatite si ornate de bucatari cu experienta. Serile pot fi petrecute in ritmuri de muzica antrenanta sau participand la concursuri de karaoke.
Masa festiva grup   Seara dansanta la Evergreen 
Terasa restaurant Evergreen noaptea  Portii mancare Restaurantul Evergreen


Organizari de meciuri, jocuri si concursuri outdoor pe terenul de sport al vilei
Terenul de sport, imprejmuit si cu reflectoare pentru nocturna, poate fi folosit ca teren de fotbal, volei sau pentru organizarea de jocuri si concursuri outdoor, in orice anotimp.
Teren sport cu fotbalisti   Teren fotbal vazut din vila

ATV off-road driving

Plimbarile off-road cu ATV-urile pe trasee forestiere sau carari inguste si accidentate – pot reprezenta un mod incitant de petrecere a timpului, dar si o proba de evaluare a calitatilor de control, stapanire de sine, promtitudine, colegialitate – intr-o intalnire de team building.
 ATV-team-building
Mountain-bike-ing
Nu este nimic mai placut decat o plimbare in stil “ecologic” cu bicicleta la munte. Orice grup venit la Predeal pentru team building poate petrece cateva ore de sport si relaxare. Indiferent ca se practica pe drum forestier sau pe o poteca montana,  mountainbikeing-ul te va face sa uiti de stressul cotidian si te face sa descoperi peisaje de poveste!
 Mountain-biking in Predeal
Trasee de aventura,  tiroliana, trageri cu arcul la tinta
Fun Park situat langa Cabana Trei Brazi, la doar 2 km de vila Evergreen, este locul potrivit pentru catarare, tiroliana si alte activitati outdoor. In cele 14 trasee intre copaci, cu dificultate medie si o tiroliana cu lungimea de 80 metri – se pot distra toti membrii grupului veniti la team building.
 Fun Park Trei Brazi Predeal   Fun Park Trei Brazi Predeal

Parapanta in Poiana Brasov sau la Bunloc – Brasov
In cazul team-building-urilor se recomanda zborul cu parapanta in dubla comanda cu un instructor specializat. Se recomanda activitatea numai in conditii meteorologice ideale pentru reusita unui zbor placut pentru viitorii sustinatori ai acestui sport.

Parapantism in tandem Brasov  Parapanta Brasov

 
Echitatie
Echitatia este un excelent mijloc de destindere in mijlocul naturii alaturi de colegi, intr-un program de team building in aer liber. Se poate opta pentru lectii de calarie in menaj sau plimbare prin padure sub atenta supraveghere a instructorilor specializati.
 Echiatatie Cheile Rasnoavei
Bungee jumping in Cheile Rasnoavei
Cel mai cunoscut centru de bungee-jumping din tara, are o inaltime de 137 metri este foarte spectaculos prin amplasarea sa intre stanci. Instalatia este pe locul intai in Europa de Est si pe locul doi in Europa ( dupa Elvetia), cu posibilitati de marire la 155 metri - in functie de greutatea celui care sare. Saritorul este ridicat cu o nacela pana la inaltimea de lansare.

Bungee jumping Cheile Rasnoavei

 
Alpinism in Cheile Rasnoavei
Cursurile de initiere in alpinism si escalada pot fi un prilej bun de team-building intr-un decor montan spectaculos. Abordarea traseelor se face gradual sub indrumarea ghizilor montani. Rezultatul escaladarii traseelor va fi rasplatit cu o priveliste splendida.
Alpinism in Cheile Rasnoavei
 
 
 


5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!