Ultimul concert din Biserica Neagra a orgii din Bunesti

Ultimul concert din Biserica Neagra a orgii din Bunesti

Ultimul concert din Biserica Neagra a orgii din Bunesti.

Sambata, 27 aprilie 2013, incepand cu ora 18:00, va avea loc in incinta Bisericii Negre din Brasov un concert de muzica de orga sustinut de 7 muzicieni la cele 4 orgi existente in prezent in biserica, urmand ca dupa acest concert orga din Bunesti sa fie mutata in alt edificiu religios.

Concertul va fi sustinut de: Erich Turk, Dan Racoveanu, Marcel Costea, Horia, Elena şi Paul Cristian, Eckart si Steffen Schlandt,  ce vor canta piese variate la cele 4 orgi din incinta bisericii: orga Buchholz (1839), orga Hesse (1861), orga din Rupea (1699) si orga din Bunesti (1805).

De mentionat faptul ca acesta va fi ultimul concert din Biserica Neagra al orgii din Bunesti, aceasta urmand a fi mutata definitiv la Biserica Sf. Martin.

Publicul paticipant va beneficia si de o proiectie video a celor 4 orgi, in timpul concertului.

Biletele de intrare
pentru concert se pot cumpara pana cu jumatate de ora inaintea concertului, iar valoarea lor nominala este de 8 lei.
 
Clientii Vilei Evergreen, iubitori ai muzicii de orga, se vor putea bucura de participarea la un astfel de concert inedit si de racoarea din incinta Bisericii Negre (se recomanda imbracaminte adecvata unei temperaturi mai scazute) dupa ce in prealabil au avut parte de o zi superba si calduroasa in imprejurimile Predealului, sau de ce nu, dupa o zi de ski si plaja la Cota 2000 din Sinaia.
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!