Termeni si conditii de utilizare

Atentie: va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a acestui site.


Prin continuarea utilizarii acestui web site, confirmati acceptarea termenilor si conditiilor scrise in continuare.

* Toate paginile site-ului www.vilaevergreen.ro, sunt proprietatea firmei S.C.Rom Tel Distribution S.R.L

* Toate codurile HTML precum si controalele Active X detinute de acest web site sunt proprietatea firmei S.C.Rom Tel Distribution S.R.L

 

Art.1. Conditii de utilizare

Toate informatiile prezente in acest site, sunt rezervate de S.C.Rom Tel DistributionS.R.L. Prelucrarea oricarui text sau oricarei imagini, in alte scopuri decat cele specificate in site, fara acordul scris al firmei S.C.Rom Tel Distribuition S.R.L, este strict interzisa, datele fiind protejate de legea privind drepturile de autor.

Datele si informatiile au caracter informativ, iar S.C.Rom Tel Distribution S.R.L isi rezerva drepturile de a modifica structura sau continutul web site-ului, in orice moment, fara o notificare in prealabil.

 

Art.2. Utilizarea site-ului

S.C.Rom Tel Distribution S.R.L permite utilizarea acestui site, numai in caracter personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor.Nu pot fi modificate, reproduse, sau utilizate in scop comercial, pe alte site-uri, materialele fiind proprietatea S.C.Rom Tel Distribution S.R.L. Nerespectarea conditiilor, duce la violarea legii drepturilor de autor, ducand dupa sine interzicerea folosirii site-ului.

 

Art.3. Prelucrarea informatiei

Informatia poate fi prelucrata numai de catre www.vilaevergreen.ro, conform prevederilor Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, pentru comercializarea serviciilor si a produselor firmei.

3.1.Procesarea comenzilor clientilor
3.2.Ofertarea serviciilor sau produselor catre clienti
3.3.Facturarea
3.4.Solutionarea tuturor cererilor sau reclamatiilor
3.5.Realizarea imbunatatirii conditiilor serviciilor S.C.Rom Tel Distribution S.R.L, prin strategii de marketing
3.6.Contactarea clientilor prin mijloacele oferite (mail, tel, fax, posta) in legatura cu noile oferte ale firmei S.C.Rom Tel Distribution S.R.L.
3.7.Fidelizarea clientilor prin oferirea de reduceri sau beneficii

 

Art.4. Dezvaluirea informatiei

Rom Tel Distribution isi rezerva dreptul de a dezvalui informatia

4.1.Companiilor partenere care pot folosi informatia in acelasi scop ca si S.C.Rom Tel Distribution S.R.L
4.2.Partilor terte, specificate la articolul de mai sus
4.3.Agentiilor recuperatoare, care pot tine evidenta persoanelor cu datorii si care au dreptul sa utilizeze informatii si cu alte organizatii
 

Art.5. Transferul informatiei in afara teritoriului Romaniei

In atingerea strategiei de marketing, S.C.Rom Tel Distribution S.R.L, are dreptul de a transfera informatia unor terte companii din strainatate

 

Art.6. Drepturile clientilor

6.1.Cu privire la prelucrarea informatiei, clientul are urmatoarele drepturi

* Confirmarea faptului ca datele personale sunt folosite direct de catre noi
* Opunerea fara justificare prealabila, de folosire a datelor personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale.
* De a inainte plangere la autoritatea de supraveghere, in conditiile in care considerati ca prelucrarea datelor nu este in concordanta cu legea.
* Respingerea prelucrarii datelor in scop de marketing de catre S.C.Rom Tel Distribution S.R.L, sau terti parteneri, sau dezvaluirea datelor in alte scopuri similare.
 

6.2.Pentru situatiile prevazute anterior, trebuie inaintata de catre client, o cerere scrisa, semnata si datata, in care se va preciza unde vor fi comunicate informatiile(adresa de mail sau corespondenta)

6.3.S.C.Rom Tel Distribution S.R.L, asigura solutionarea cererii in termen de 15 zile de la primirea acesteia.

 

Art.7.Legaturile cu alte site-uri

S.C.Rom Tel Distribution S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru link-urile prezente pe site-ul www.vilaevergreen.ro, care sunt menite sa va ajute. Prin accesarea link-urilor veti parasi pagina site-ului iar firma S.C.Rom Tel Distribution S.R.L, nu garanteaza pentru continutul acestor site-uri de legatura.Utilizarea acestor link-uri se face pe proprie raspundere si nu este sustinuta de S.C.Rom Tel Distribution S.R.L.

 

Art.8.Promotiile

Toate ofertele sunt supuse modificarilor, in limita dsponibilitatii, fara un anunt in prealabil.

 

Art.9.Declinarea responsabilitatii

SERVICIILE OFERITE PE ACEST SITE SUNT FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE.S.C.Rom Tel Distribution S.R.L poate aduce modificari acestui site fara o notificare scrisa. Informatiile prezente nu sunt reactualizate, decat la cererea precisa a tertilor parteneri, iar S.C.Rom Tel Distribution S.R.L, nu isi ia angajamentul pentru datele actuale prezente pe site.

 

Art.10.Limitarea responsabilitatilor

 

S.C.Rom Tel Distribution S.R.L sau partenerii mentionati in site,nu sunt responsabili pentru _______________________________________________________________________________-_____.

 

Art.11. Legile aplicabile

_____________________________________________________________________________________

 

Art.12. Generalitati

S.C. Rom Tel Distribution S.R.L, isi ia angajamentul ca poate aduce modificari la aceste conditii, in orice moment.Aceasta pagina trebuie revazuta in cazul in care prevederile au fost schimbate, deoarece anumite conditii pot fi schimbate prin anunturi dispuse pe alte pagini ale acestui site.

PENTRU VIZUALIZAREA CORECTA A ACESTUI SITE, TREBUIE SA CITITI, INTELEGETI SI SA ACCEPTATI CONDITIILE DE UTILIZARE. PRIN CONTINUARE SE PRESUPUNE ACCEPTUL ACESTOR REGULI.


5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!