Terasa reamenajata cu cinema in aer liber, tiroliana si locuri noi de joaca!

Terasa reamenajata cu cinema in aer liber, tiroliana si locuri noi de joaca!

Inca de cateva luni ne gandeam la noua amenajare a terasei Evergreen si iata ca munca noastra si toate planurile puse cap la cap s-au si concretizat zilele acestea.

A iesit cum ne-am dorit: cu cinema in aer liber unde sa putem face si karaoke cu clientii nostri, am reamenajat locurile de joaca pentru copii cu leagane noi si super haioase, avem mai nou si traseu de catarare care se inchide cu o... tiroliana!

Nici nu va inchipuiti cat de mult ne plac zilele de vara si sa stam pe terasa, sa simtim aerul de munte si sa impartim cu cei dragi racoritoare si preparate delicioase. Parca vara se spun cele mai frumoase povesti si cele mai amuzante glume.

E o placere sa stai seara la masa situata pe terasa si sa urmaresti un film, un videoclip cu muzica sau peisaje relaxante sau chiar desene animate - bucuria copiilor - pe noul ecran de proiectie lat de 4 m, util chiar si pentru serile de Karaoke cu prietenii.

Daca locul vechi de joaca pentru copii era tare indragit de cei mici, acesta nou o sa le placa la nebunie! Am adaugat leagane noi, frumos colorate si atractive si n-o sa le mai vina sa plece din el.

Traseul de catarare e o nebunie frumoasa ce se inchide cu o tiroliana, distractiva si pentru adulti!

Gasiti un trenulet cu diverse probe - foarte colorat si iluminat. Va lasam cu cateva poze ce sigur o sa va faca sa ne sunati si sa va rezervati camere pentru urmatoarele weekend-uri.

Noi va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul si sa ne spuneti daca va place noul decor de pe terasa care-i tare vesel, dinamic, prietenos...  fix cum suntem si noi ca echipa!

Si iti mai spunem un secret: garantat bateriile vi se vor incarca cu energie cel putin pana la urmatoarea escapada la munte!

Se zice ca avem si cel mai frumos loc din Predeal!
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!