Nunta aparte in Predeal

Nunta aparte in Predeal

Cununia civila si religioasa reprezinta doua imprejurari fara de care nu se poate pune baza unei familii. Ce poate fi mai deosebit decat sarbatorirea acestui eveniment intr-un cadru montan, festiv prin insasi natura lui?

Nunti Predeal

Cununia civila este oficita in cele mai multe cazuri in localitatea de domiciliu al unuia dintre soti.

Cununia religioasa are o importanta sporita fata de cea civila. Este momentul in care relatia celor doi este recunoscuta in fata Domnului.

In Predeal exista trei variante pentru oficiere.

1. Biserica Sf. Constantin si Elena - acest loc de inchinare a fost construit intre anii 1991-2004. Este construita intr-un stil modern, pastrand impartirea clasica unei biserici ortodoxe. In exterior si pridvor se poate remarca pictura mozaic. In interior se remarca catapeteasma si stranele care sunt lucrate din lemn masiv de stejar.
Biserica Sf. Constantin si Elena

2. Manastirea Sf. Nicolae - prima biserica a fost construita din lemn si ctitorita in anul 1774. In 1819 a fost sfintita o biserica (in forma de cruce) din caramida si piatra care exista si in prezent. Intre 1835 si 1841 s-a construit in curtea interioara o noua biserica cu hramul Nasterea Maicii Domnului. Este situta la 2.5 km de centrul statiunii.

Obiective turistice Predeal

3. Pestera Valea Cetatii
- este situata la aproximativ 1,6 km de Rasnov. Accesul se face pe Drumul National DN1E Rasnov-Poiana Brasov. Aceasta pestera are peste un kilometru lungime, din care sunt amenajati 330 m pentru vizitare.

Predealul este situat in centrul tarii.

Pentru tinerii casatoriti cu rude stabilite in toata tara, Predealul este un punct de intalnire ideal.

Tarifele practicate aici pentru cazare si mancare sunt mult sub cele practicate in marile orase al Romaniei.

Dupa nunta in sine, urmeaza petrecerea!
Restaurantul vilei Evergreen din Predeal este o alegere formidabila pentru Nunti in Predeal.

Aici veti avea parte de o petrecere de poveste, cu meniuri personalizate si servicii discrete. Capacitatea restaurantului este de 50 de locuri!

Exista si un loc unde se pot organiza petreceri la mune pentru copii.

Vara va sta la dispozitie terasa vilei Evergreen.

Video Terasa Predeal Evergreen:


Aici aveti posibilitatea unei petreceri in aer liber de mentionat nepotilor. Pentru cei mici este amenajat un loc de joaca, o trambulina si leagane.
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!