Petrecerea botezului in Predeal

Petrecerea botezului in Predeal

Petrecerea botezului in Predeal: o data in viata! Crestinarea unui copil este un eveniment unic.

Restaurant Preedeal
Botezul marcheaza recunoasterea lui ca membru al comunitatii din care face parte si intotdeauna este nevoie de o petrecere pentru acest eveniment. Locul de desfasurare trebuie sa fie deosebit si sa genereze amintiri de neuitat.


Marirea familiei este cel mai asteptat moment dupa ce doi tineri isi unesc destinele. Dupa venirea celui mic pe lume toata lumea vrea sa afle unde va avea loc petrecerea. Parintii vor face eforturi deosebite pentru a gasi o locatie care sa fie la fel de speciala precum evenimetul in sine.

Vila Evergreen din Predeal este un astfel de loc.

Botez la Vila Evergeen Predeal

Pe langa serviciile de cazare de 4 stele (vila dispune de 12 camere cu o capacitate maxima de 36 de locuri) vila pune la dispozitia clientilor un restaurant rafinat cu o capacitate de 50 de locuri.

In curtea interioara a vilei este amenajata o terasa ferita de arsita verii cu ajutorul brazilor maiestuosi. Leaganele te invita la o pauza de visare intr-un moment de relaxare.

Pentru  a oferi timpul necesar pentru distractia adultilor, a fost amenajat un loc de joaca pentru cei mici
distractie copii Predeal

Tot pentru deliciul celor mici exista un scranciob, un tobogan si o trambulina unde cei mici nu se vor plictisi.

La cerere, se poate organiza o petrecere pentru copii, unde vor avea partea de face painting, bal mascat, jocuri si concursuri distractive.

Pentru ca fiecare petrecere de botez sa fie unica, meniul care va fi servit invitatilor dumneavoastra va fi stabilit impreuna cu unul dintre bucatari pentru a satisface toate gusturile.
Ciocolata

mancare predeal

Aranjament masa platouri

Servire masa Predeal
Va asteptam la munte! Evergreen este locul ideal pentru
botez in Predeal.
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!