Ora Planetei In Predeal

Ora Planetei In Predeal

Predeal- 23 martie 2013 ora 20.30-21.30 Ora Planetei

“Ora Planetei” - actiunea simbolica prin care sustinatorii ideii ecologice de a economisi pentru a prelungi durata de existent a Planetei Pamant inchid lumina pentru o ora de la 20.30 la 21.30, pentru a sensibiliza lumea cu privire la problema poluarii.

Numita si “Earth Hour" acest eveniment a fost initiat in 2007 in Australia, orasul Sydney, ca o actiune simbolica si si-a gasit rapid sustinatori pe tot Globul.

De atunci, in fiecare an, in ultima sambata din luna Martie, milioane de oameni si institutii inchid luminile timp de o ora, alaturandu-se acestei actiuni globale de responsabilizare sociala.

Protectorii mediului recomanda stingerea luminilor interioare si exterioare, odata cu deconectarea aparaturii electrocasnice care nu este neaparat necesara.

Trebuie tinut cont ca echipamentele aflate in stand-by intr-o casa pot consuma statistic pana la 10% din consumul total. Aceasta ora simbolica constituie si o provocare de a schimba modul de a trai- chiar daca este vorba de o perioda foarte scurta de timp. Poate stimuli imaginatia oricarei personae.
Vila Evergreen din Predeal ofera turistilor posibilitatea de a servi o cina romantica la lumina lumanarilor.

Daca va fi senin si Predealul nu va fi iluminat, oaspetii vor gasi un prilej unic de a admira cerul si constelatiile in toata splendoarea lor.
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!