SUPER OFERTA: vara la munte
VALABIL luna august 2022

Sejururile de 3 nopti cu demipensiune, GRATIS cazarea copiilor! GRATIS Voucher cu activitati in Fun Park Trei Brazi!

Oferta perfecta pentru petrecerea vacantei la munte, la racoare, ideal pentru familii cu copii! Oferim cazare la 4*, in camere Family cupat mare matrimonial, canapea extensibila pentru copii. Meniul variat include preparate traditionale la ceaun pe langa ciorbe, supe, gratare, pizza, paste si prajituri de casa. Curtea mare, amenajata ca un parc este loc de relaxare pentru parinti si loc de joaca pentru copii. Sejururile pot si achitate cu carduri de vacanta! Dam factura pentru decont ministere: MAPN, MAI, etc.

Orasul Predeal, cel mai inalt oras din Romania, situat la peste 1000 metri inaltime, ofera atat confortul unei statiuni montane moderne, cat si trasee, locuri naturale salbatice cu privelisti splendide si atractii sportive. Microclimatul din zona Predealului este bine cunoscut pentru refacerea persoanelor stresate, depresive, astenice, precum si personelor cu afectiuni respiratorii.
Vila Evergreen este atestata de Ministerul Turismului, sejururile pot fi decontate legal si pot fi achitate cu Tichete sau Carduri de vacanta!

 

Ideal pentru familii cu copii!
GRATUIT: cazarea copiilor in camera cu parintii!
Meniul restaurantului include si preparate adecvate copiilor mici!

GRATIS: loc de joaca pt. copii in vila si in curte, teren fotbal/ volei, tiroliana, trambulina de sarituri, internet wireless, parcare supravegheata

 

Rezervarile sunt valabile numai in cazul platii unui avans de 30%

REZERVARI:

E-mail: office@vilaevergreen.ro 
preferabil e-mail, raspundem prompt!!!  

TEL: 0721.23.62.93

Web: www.vilaevergreen.ro

Vara la Vila Evergreen

Ce facem vara in Predeal?