Targ de Martisoare

Bucuresti City Break in luna Martie 2018


In luna lui Martisor, poti sa-i faci un cadou surpriza, sotiei, chiar si fiicei tale: 2 zile de neuitat in Bucuresti, la Targul de Martisoare de la Universitate, cateva ore la scaldat, sauna si tobogane la Therme, un pranz special, vietnamez  pe Bulevardul Magheru, o vizita la Galeria de arta moderna Orizont, o cina romantica in cel mai inalt turn, cu belle view: Sky Tower, o ora de patinaj in AFI Cotroceni sau pe Mall Promenada, o plimbare placuta, la pas de seara, prin Centrul Vechi si cu cazare in Apartament Evergreen Romarta, in buricul targului, la doar 500 metri de Kilometrul Zero, chiar pe Calea Victoriei, vis-a-vis de celebra cofetarie Capsa, unde puteti servi cel mai bun profiterol din Bucuresti.

Deci: Fa-i cadou Doamnei tale, 2 zile in Capitala!

Cazare Apartament Evergreen Romarta pt. 4 persoane
Dormitor cu pat matrimonial mare, living cu 2 canapele extensibile,
Bucatarie complet utilata, balcon cu vedere spre Teatrul National si Cercul Militar

oferta speciala luna Martie, pentru minim 2 nopti:
320  245 lei/ noapte

rezervari:
+40 721 23 62 93Idei pentru Bucharest City Break, luna Martie:
 
 
Vizitarea Targului de Cadouri si Martisoare de la Universitate - 2 minute de mers pe jos din Ap. Evergreen. Intrarea libera, deschis pana pe data de 12 Martie.
Bucuresti City Break

La doar 5 minute de mers pe jos de la Apartamentul Evergreen Romarta, se poate ajunge la Galeriile Orizont, unde sunt expuse opere de arta moderna, pana la data de 12 martie 2018. Operele catorva artisti renumiti, incanta ochiul prin forma si culoarea exponatelor, cu gust prezentate. Intrarea in expozitie este libera.
Galeriile Orizont

Cateva ore cu toata familia, la Therme in Otopeni. Tarif pentru 2 adulti si un copil, incepand cu 117 lei pentru 3 ore de balaceala, sauna si tobogane, intr-un decor relaxant cu palmieri si orhidee naturale. Se ajunge cu masina, in 30 minute, de la Apartamentul Evergreen Romarta.
Therme Bucuresti Otopeni

La intoarcerea de la Therme, puteti opri o ora in Herastrau, la Roata Mare. O tura de roata costa 10 lei/ persoana. Puteti face cateva poze a partii de nord a Bucurestiului. Casa Scanteii, Lacul Herastrau, Sofitelul pot fi surprinse intr-o poza panoramica.


Aeroportul Otopeni, Arcul de Triumf, Casa Scanteii, Biserica Casin, scaldate in lumina aurie a apusului, pot fi pozate in trecere din Autobuzul RATB cu etaj destinat vizitarii orasului. Tarifele de transport pentru această linie, stabilite pe categorii de vârstă, sunt: 25 RON/bilet pentru adulţi şi 10 RON/bilet pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de călătorie se poate procura din autobuzele turistice. Cea mai apropiata statie este la Universitate, la 5 minute de mers pe jos de la Apartamentul Evergreen Romarta.
autobuz Bucharest City Tour

Sa nu uitam de tura pe jos, in Centrul Vechi al Bucurestiului, frumos reamenajat si luminat. Zona de cladiri istorice, stradute inguste pietonale, terase restaurant, magazine de suveniruri, cafenele si cofetarii, trebuie explorata in tihna. Apartamentul Evergreen Romarta, situat pe Calea Victoriei, este amplasat la 200 metri de Teatrul National si la 500 metri de Zona Lipscani, Centrul Vechi, Banca Nationala, Spitalul Coltea, Sala Palatului si Ateneu.
Bucucresti Centru Vechi

Un loc special care merita vizitat este Sky Tower, unde se afla Restaurantul Nor, cel mai inalt punct accesibil, pentru a admira Bucurestiul de la inaltime. In zilele senine, din acest bar-restaurant se pot vedea Muntii Bucegi. Situat langa Mall Promenada, pe Calea Floreasca, se poate ajunge in 20 de minute, cu masina, de la Apartamentul Evergreen Romarta. In acest restaurant se poate merge doar cu rezervare telefonica. Meniul este variat si deosebit, iar deserturile delicioase. Privelistea merita captata pe dispozitive foto.
Sky Tower Nor Restaurant
 

Rezervarile sunt valabile numai in cazul platii unui avans de minim 30%, nereturnabil in cazul renuntarii la rezervare.
Daca v-am convins, va asteptam cu drag, in Bucuresti, cu toata familia, la Apartamentul Evergreen Romarta!
 

5% reducrere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducrere la cazare!