Oferta speciala pentru petrecerea Craciunului 2023, in Predeal, la Vila Evergreen: cazare 4 nopti cu demipensiune, incluzand 2 mese festive si petreceri.

valabil 22-26 decembemrie 2023

Organizam un sejur de 4 zile cu demipensiune incluzand, 2 mese festive: cina din ajunul Craciunui si pranzul din ziua de Craciun.
In seara din Ajunul Craciunului va propunem atelier de creatie pentru copii: scrisori pentru Mos Craciun, apoi va urma momentul mult asteptat de cei mici, intalnirea cu acesta si impartirea cadourilor. In curte vom face foc de tabara si vom canta impreuna colide de Craciun, apoi va urma o cina festiva cu preparate traditionale.

In ziua de Craciun va invitam la un pranz festiv. Vom prepara impreuna pomana porcului la ceaun, in curte. Nu vor lipsi preparatele traditionale ca sarmalele, piftia si tortul de iarna.

–––––––––––––––

Vila Evergreen are 10 camere de tip Family cu 1 pat matrimonial lat de 180 cm si 1 canapea dubla extensibila lata de 120cm.

In Restaurantul Evergreen se pot servi preparate traditionale romanesti si din bucataria internationala. Meniul include preparate indragite copii: pizza, snitele, paste si prajituri de casa.

Curtea vilei este amenajata ca un parc cu leagane, foisoare, locuri de joaca, teren de sport.

Vila Evergreen este atestata de Ministerul Turismului, sejururile pot fi decontate legal si pot fi achitate cu vouchere sau carduri de vacanta!

Iarna in Predeal

 

Ideal pentru familii cu copii!
GRATUIT: cazarea copiilor in camera cu parintii!
Meniul restaurantului include si preparate adecvate copiilor mici!

GRATIS: loc de joaca pt. copii in vila si in curte, teren fotbal/ volei, tiroliana, trambulina de sarituri, internet wireless, parcare fara plata

 

TARIF pentru 4 nopti cu demipensiune:

include 2 mese festive: cina din Ajun si pranzul de Craciun

Familie 2 adulti sau 2 adulti si copii sub 4 ani:  2860 lei

Familie 2 adulti si 1 copil intre 4 si 12 ani: 3215lei

Familie 2 adulti si 2 copii intre 4 si 12 ani sau 2 adulti si 1 copil peste 12 ani, sau 3 adulti: 3570 lei

Meniul poate fi modificat cu afisare prealabila.

REZERVARI:
E-mail: office@vilaevergreen.ro
TEL: 0721.236.293
Web: www.vilaevergreen.ro

Rezervati on-line sejurul dumneavoastra: apasand butonul de mai jos
selectati 4 nopti: 22-26 decembrie
selectati numarul si varstele copiilor

Rezervarea se face pe numele persoanei pe care va fi facuta factura finala, sau pe numele delegatului in cazul facturilor pentru persoanele juridice, pe numele titularului cardului de vacanta- daca este cazul

Ce facem iarna in Predeal? 

Meniu Program sejur 1 Mai