SUPER OFERTA 4 PLUS 1
VALABIL pana la data de  18 septembrie 2022

Sejururile de 5 nopti cu demipensiune includ CAZAREA 1 noapte GRATIS!

GRATIS CAZAREA COPIILOR!
(se exclud perioadele cu sarbatori, zile libere si alte pachete turistice din sectiunea Oferte Speciale)

Va propunem o vacanta la munte, la aer curat, intr-o gradina verde, amenajata ca un parc cu leagane, tiroliana, teren de fotbal si locuri umbroase de luat masa. Meniul variat satisface si cele mai pretentioase gusturi, pentru toata familia.

In Predeal puteti petrece o vacanta activa impreuna cu copiii dumneavoastra. Promenada umbroasa de-a lungul paraului pe Polistoaca, traseele montane usor accesibile si cu copii catre Cabanele Garbova, Susai si Secuilor, Parcul de aventura din poienita de la Trei Brazi, vizitarea Cascadei 7 Scari, terenurile de tenis, piscinele din oras, bowling-ul si distractiile din curtea Vilei Evergreen: trambulina de sarituri, tiroliana, balansoarele, trenuletul- traseu de catarare, terenul de sport, sunt atractii iubite familii cu copii de toate varstele.

La Vila Evergreen camerele au pe langa patul matrimonial lat de 180 cm si o canapea dubla extensibila, deci pot gazdui familii cu mai multi copii. Cazarea copiilor in camera cu parintii este GRATUITA!

Meniul restaurantului contine si preparate indragite de cei mici: pizza, paste, snitele, gratre supe, ciorbe si prajituri de casa.

Vila Evergreen este atestata de Ministerul Turismului, sejururile pot fi decontate legal si pot fi achitate cu Tichete sau Carduri de vacanta!

 

Ideal pentru familii cu copii!
GRATUIT: cazarea copiilor in camera cu parintii!
Meniul restaurantului include si preparate adecvate copiilor mici!

GRATIS: loc de joaca pt. copii in vila si in curte, teren fotbal/ volei, tiroliana, trambulina de sarituri, internet wireless, parcare supravegheata

 

Rezervarile sunt valabile numai in cazul platii unui avans de 30%

REZERVARI:

E-mail: office@vilaevergreen.ro 
preferabil e-mail, raspundem prompt!!!  

TEL: 0721.23.62.93

Web: www.vilaevergreen.ro

Vara la Vila Evergreen

Ce facem vara in Predeal?