Atelier creatie Evergreen


Sistem de fidelizare Evergreen


In loc de traditionalul card de fidelizare, Evergreen rasplateste cu gratuitati, reduceri de pret sau alte beneficii oaspetii Evergreeen - posesori ai Gogomarcilor confectionate in atelierele noastre de creatie.GOGOMARCI definitie: creaturi mici, nascute din imaginatia oaspetilor Vilei Evergreen, cu scopul de a se distra, de a inveseli sejurul, de a le folosi pentru jocurile distractive de cabana si pentru concursurile cu indicii indor si outdoor.

Din ce sunt confectionate? Doar din materiale naturale, ecologice, bio-degradabile, preponderent culese din Predeal, pe perioada sejurului.

Scopul atelierului de Gogomarci: stimularea imaginatiei, atat parintilor, cat si copiilor, oferirea unui timp de calitate petrecut langa cei dragi, dezvoltarea spiritului de echipa.
 

Este o activitate dinamica colectarea componentelor pentru Gogomarci ? Da, pentru confectionarea micilor creaturi trebuie culese partile componente: cap, trunchi, maini, picioare, coarne, antene sau alte organe, care toate se pot gasi in padurile sau pe poienitele din Predeal. Sunt necesare 2-3 ore de "cules" in aer liber: betisore, seminte, conuri, carcei uscati, bobite, si alte platunte uscate, care va inspira.
 

Ce facem cu Gogomarcile la terminarea sejurului? Simplu, le transformam in suveniruri placute si prietenoase. Le luam cu noi acasa la finalul sejurului ca sa ne aminteasca de momentele frumoase petrecute la munte, in concediu. Le transformam in pet-ul preferat, care nu cere de mancare, nu-i cade parul, dar ofera voie buna si amintiri frumoase!

Creaza dependenta Gogomarcile Evergreen? Da, in mod sigur, posesorul unei gogomarci, isi va dori sa se reintoarca la Atelierul natal din Predeal, sa mai creeze un prieten nou - o alta Gogomarca si sa se distreze si cu acesta. Cu cat este colectia mai mare de Gogomarci, cu atat devii mai puternic in jocurile cu Gogomarci de la Vila Evergreen!


Sistem de fidelizare cu gogomarci5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!