Evenimente in Predeal

In aceasta sectiune a site-ului ne propunem sa va tinem la curent cu evenimentele care au loc in Predeal: targuri, expozitii, festivaluri, petreceri, discoteci, seri festive, dansante, focuri de tabara, spectacole, concerte, muzica live, filme, mese tip picnic cu gratar, mancare la ceaun precum si alte alte activitati distractive, tip jocuri de societate, jocuri si concursuri de cabana, ateliere de creatie desfasurate in Predeal si la Vila Evergreen.

Intrucat oaspetii veniti in Predeal doresc ca pe langa plimbari, drumetii si activitati sportive sa beneficieze de distractie si amuzament, va invitam sa parcurgeti cu atentie calendarul evenimentelor ce se desfasoara in Predeal.
Vila Evergreen, in parteneriat cu Zana Cori ofera in fiecare sambata petreceri pentru familii, pentru copii, pentru cupluri si tineri veniti la distractie pe Valea Prahovei.
Saptamanal avem cate o tematica distractiva, legata de sarbatorile internationale care au loc in perioada respectiva. Astfel serbam anotimpurile: Serbarea Fulgului de Nea, Serbarea Primaverii, Halloweenul sau Sfanta Maria, precum si Craciun, Revelionul, Pastele. Marcam si alte zile festive de interes national sau international, cum ar fi: Ziua Poeziei, Ziua Planetei, Ziua Invataorului, Ziua Cafelei, Ziua Recoltei sau Ziua Copilului.
La toate evenimentele sunt bineveniti atat predelenii cat si turistii romani si straini.
Ne adaptam vremii si facem evenimente indoor si outdoor. Terasa Evergreen se intinde pe 1000 metri patrati si este frumos amenajata. In anotimpul calduros rulam filme pe un ecran mare. Ne rasfatam oaspetii cu preparate culinare deosebite gatite cu pasiune in restaurantul Evergreen.
Animatorii partenerilor nostri, Zana Cori din Brasov intruchipeaza personaje mult indragite de cei mici: Piter Pan, Minnie si Micky Mouse.

 


Evenimente in Predeal:
Petreceri in Predeal

Personaje de basm prezente la petrecerile si serile festive din Predeal!

Petreceri in Predeal


Focuri de tabara in Predeal:

Jocuri si consuri de cabana

Jocuri si concursuri outdoor:
Jocuri outdoor

Mese tip picnic

Mese tip picnic

Foc de tabara in Predeal
Foc de tabara in Predeal

Va asteptam cu drag si multe evenimente distractive in Predeal!5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!