Cupa Balcanica de Ski- Biatlon

Cupa Balcanica de Ski- Biatlon

Cupa Balcanica de Ski-Biatlon 2013

Primaria Predeal, impreuna cu Federatia Romana de Schi-Biatlon, a organizat in perioada 16-18 martie, la baza sportiva de pe Valea Rasnoavei, Cupa Balcanica si Campionatul National de Schi Fond.

Imagini sky in Predeal

La proba individuala de la Cupa Balcanica au luat startul 32 de concurenti, 19 baieti si 13 fete din Romania, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Croatia si Serbia.

La proba individuala 5 km clasic fete
, locul I i-a revenit croatei Vedrana Malec, locul II a fost ocupat de reprezentanta Ungariei, Emoke Szocs, iar locul III de Timeea Sara din Romania.

La proba 10 km clasic baieti, locurile I si II au fost ocupate de reprezentantii Romaniei, Paul Pepene si Viorel Palici, iar locul III i-a revenit lui Andrej Buric din Croatia.

La proba individuala stil liber 10 km fete si 15 km baieti
au luat startul 41 de concurenti, 17 fete si 24 de baieti.

La aceasta proba locul I i-a revenit reprezentantei Ungariei, Emoke Szocs, locul II a fost obtinut de Timeea Sara din Romania si locul III de croata Vedrana Malec.

La proba individuala de 15 km stil liber baieti, primele doua pozitii au fost castigate de romanii Paul Pepene si Viorel Palici, iar locul III i-a revenit croatului Edi Dadic.

La Campionatul National de schi fond, castigatorii probelor individuale stil clasic, cat si ai probelor individuale stil liber, au fost Emoke Szocs din Ungaria la fete si Paul Pepene la baieti.

Castigatorea probei de sprint
a fost Mihaela Purdea, urmata de Timeea Sara si Erzsebet Sara.  La baieti s-a impus Marian Danila, urmat de Petrica Hogiu si Paul Pepene.
5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!