Complex Expozitional Constanta


Mamaia si Constanta City Break 2021

2 nopti + 1 GRATIS!  sau LATE CHEK-OUT

 

Primavara si toamna sunt anotimpurile potrivite, din punct de vedere climatic si a faptului ca nu este foarte aglomerat, iar tarifele de cazare sunt modice, ca sa facem o vizita de weekend, sau o minivacanta de cateva zile, impreuna cu familia sau prietenii, in legendarul oras Constanta. Apartamentul Evergreen, cu 3 dormitoare si living cu bucatarie complet utilata, este amplasat exact in mijlocul atractiilor din Mamaia si Constanta, oferind vedere panoramica catre plaja, Marea Neagra, Lacul Tabacarie si orasul Constanta.

Primim Tichete de vacanta si acceptam plati cu carduri de vacanta de la toate firmele emitente!

Tichete Vacanta


Facturi decont MAPN, MI, MAI, MAE

 
Apartamentul Evergreen Vlas, situat la liziera dintre Constanta si Mamaia, se gaseste in Apart-hotelul Sveti Vlas - Mamaia Sud si benficiaza de incalzire prin termoficare tot timpul anului.

Atractii Constanta si Mamaia
 
In harta de mai sus sunt marcate locurile care trebuie vizitate, intr-o minivacanta de 3 zile, impreuna cu familia sau prietenii:
 
Faleza Mamaia, porneste chiar din fata Complexului Sveti Vlas, Mamaia Sud si merge paralel cu marea, pana in nordul statiunii. Lunga de 6 kilometri, faleza poate fi strabatuta intr-o ora, doua de plimbare, sau partial cu telegondola (statia de telegondola este situata la 300 de metri de apartament), sau cu Titicarul, care are statia de pornire tot in apropiere.
Pe inserat, se pot face niste poze minunate.

Plaja Vega

Hotelurile din statiune au arhitectura moderna si forme deosebite.
 
Faleza Mamaia

Plaja Hotelului Vega este amenajata cu locuri de joaca si umbrare cu vedere panoramica. In extrasezon puteti lua loc in fotoliile comode si sa admirati nestingheriti plaja si marea.
 
Plaja Mamaia

Din centrul statiunii porneste un ponton inaugurat in 2012, construit pentru plimbare pe mare! La capatul pasarelei se afla un debarcader la care acosteaza vaporase pentru plimbari.
Insula Ovidiu, din Lacul Siutghiol, este amenajata ca parc si gazduieste un restaurant pescaresc ce merita testat de iubitorii de preparate din peste si fructe de mare.

Insula Ovidiu
 
Delfinariul din Constanta, situat la 2 kilometri de Apartamentul Evergreen Vlas, ofera un spectacol de exceptie, cu delfini dresati sa sara, sa se joace si sa danseze. Sunt mai multe spectacole pe zi, deci puteti alege ora convenabila. Tarifele in extrasezon, pana la sfarsitul lui iunie, sunt modice. Se pot lua reduceri pentru familii, pentru elevi si studenti, sau reduceri pentru vizitarea mai multor obiective: Planetariu, Micro-rezervatia, Micro-delta, pasari exotice si Acvariu.
  • Adulți 12,00 lei
  • Elevi/Studenți 3,00 lei
  • Copii până la 7 ani gratuitMicro-rezervatia si Micro-delta se intind de-a lungul Lacului Tabacarie si sunt amenajate ca parc si gradina zoologica.

Microrezervatia Constanta
Centrul Vechi al orasului Constanta, situat la 4 kilometri de Apartamentul Evergreen Vlas, in zona Pietei Ovidiu, este partea pietonala a orasului. Pe stradutele inguste cu cladiri istorice sunt mici magazinase si terase restaurant, cantareti ambulanti, bancute, locuri de relaxare si cafenele cu priveliste spre mare.Primavara si toamna se organizeaza spectacole stradale si targuri in Piata Ovidiu.Biserica Ortodoxa Sfintii Petru si Pavel.

Catedrala Ortodoxa Sfantul Petru si Pavel Constanta

Marea Moschee din Constanta, amplasata langa Piata Ovidiu, are un turn foarte inalt, vizitabil.
Daca nu aveti rau de inaltime, este pacat sa treceti prin oras fara sa urcati in acest turn plin de istorie, ce ofera cea mai ampla panorama catre Portul turistic, Portul comercial si Centrul Vechi al Constantei.
 
Marea Moschee din Constnata

Marea Moschee Carol I, vazuta din Portul turistic Tomis.O plimbare la apus, printre barci si iahturi acostate in Portul Tomis.

Portul Constanta

Cazinoul Constanta, desi inca nerenovat, este o bijuterie arhitecturala emblematica. Vis-a-vis de Cazino este un Acvariu ce gazduieste zeci de specii de pesti, caluti de mare, meduze si alte exponate. Orice copil care ajunge in Constanta trebuie sa ajunga si la Acvariu.

Cazinoul Constanta

Iubitorii de pictura si sculptura trebuie sa viziteze Muzeul de Arta Constanta, care gazduieste lucrari de referinta ale pictorilor: Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Ioan Andreescu, Ştefan Luchian, Theodor Pallady.

Pentru amatorii de cumparaturi, Constanta este un loc bun si pentru shopping. Cele 2 mari Malluri: Constanta City Park si VIVO! sunt situate la 2, respectiv 4 kilometri distanta de Apartamentul Evergreen Vlas. 

Noi am enumerat doar cateva din atractiile acestui oras, plin de istorie, atestat din anul 657 inaintea lui Hristos, sub denumirea Tomis.

Daca v-am convins, va asteptam cu drag, la Apartamentul Evergreen Vlas, pentru Constanta City Break!
 

5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!