Case in copaci in Predeal

In zona Trei Brazi, la marginea padurii, in varful dealului, acolo unde cerul se uneste cu pamantul, un predelean entuziast a construit cateva case-n copac.


Conceptul ecologic aplicat este foarte raspandit in multe tari civilizate din lume, locuri in care exista un segment de turisti doritori sa se rupa de agitatia oraselor si sa-si refaca neuronii intr-un mediu cat se poate de virgin.

Daca esti surmenat de zgomotul masinilor, de pisalogeala sefilor de la servici, de zgomotul continuu al desenelor animate ce ruleaza pe televizorul din sufragerie, este bine sa te gandesti la un sejur de 3 zile in copac.

Verdele frunzelor din fata ochiolor, ciripitul pasarelelor din cuibul vecin, fosnetul vantului ce trece printre cracutele de fag si mireasma brazilor din fata geamului, in mod sigur te va incarca cu energie pozitiva.

Complexul Harmonie din Predeal este copus din cateva case, construite in stil rustic, doar din lemn, frumos decorate, conferind o atmosfera calda, prietenoasa.

Ca un cuib de pasare, acesata "vizuina" a omului se remarca si prin confortul de lux oferit. Suprafata mica este utilata cu tot ce trebuie, pentru a oferi autonomie de supraveituire de cateva zile.
Casa in copac Predeal

Casele sunt construite pe platforme de lemn stranse in jurul trunchiului unui fag batran, la liziera intre padurea de brad si padurea de foioase, cam la 1400 metri inaltime.
Case in copaci Trei Brazi

Accesul in interiorul casei se face simplu, pe o scara spiralata, in jurul trunchiului copacului de baza.
casa din copac Predeal

Amenajarea si decorurile sunt din lemn natur, din craci si cracute de fag. Lemnul ingalbenit de trecerea timpului da senzatia de bine si stabilitate.

Cada cu forme rotunjite si aspectat antic, ne face sa ne intoarcem cu gandul cateva secole in urma:
baie casa din copac - Complex Harmonie Predeal


Va puteti imagina cum ar fi sa serviti o cafea buna, dimineata, pe terasa unei astfel de case, si sa admirati panorama Muntilor Bucegi ce se desfac ca un evantai in fata dumneavoastra?
panorama Bucegi

Cum ar fi sa admirati impreuna  un apus de soare spectaculos?
apus la Trei Brazi Predeal

In imaginea de mai sus se vede Complexul Harmonie de Predeal, Complex comus din 3 case-n copac, un observator si o terasa deschisa, fixata intr-un brad, cu vedere panoramica 360 grade. Cu o luneta puteti vedea coltii Morarului, Costila si alte obiective din Bucegi:
Coltii Morarului

Terasa-n copac la Predeal, Trei Brazi, Complex Harmonie:Terasa panoramica Predeal

Casa Observator, face parte tot din complexul de case la inaltime, doar ca-i realizata pe cativa pari:
Cazare in Observator
 
Avantaj: priveliste splendida spre Piatra Craiului si Bucegi:

peisaj iarna

Tariful de cazare intr-o casa-n copac in Predeal poate sa variaze in functie de sezon, de suprafata casei intre, si de numarul de zile de cazare la munte intre 500lei si 1050 lei/ sejur de 2 nopti/ casuta.
 
 
Alte avantaje ale zonei ar fi apropierea de Fun Park - Trei Brazi. Daca suntei oaspete al vilei Evergreen   puteti beneficia de reduceri sau vouchere GRATUITE in Fun Park.

Fun Park - la 500m distanta, un adevarat Snow Park iarna:
snoe park iarna
 
Fun Park vara- parc de aventura, adorat de orice familie:
tubing un Fun Park

Si un curcubeu binecuvantator al zonei:
curcubeu in Predeal

Sa lasam gandul sa zboare, departe, peste munti si peste zari, sa ne bucuram de plaiurile romanesti, sa invitam prietenii de peste hotare si sa ne mandrim cu frumusetile patriei!
Apus vazut de la Trei Brazi
 

5% reducere la cazare!
 X
*~* Aboneaza-te la newsletter sa primesti parola prin e-mail

5% reducere la cazare!